آیا می توان شیر خشک را جایگزین شیر مادر کرد؟

[ad_1]

ایسنا/ خراسان رضوی مردم هزاران سال است که لبنیات را به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه خود مصرف می کنند. این آب که اساس تمام لبنیات را تشکیل می دهد، معمولاً از گاو، بز، گوسفند یا شتر گرفته می شود. اگرچه همه پستانداران شیر تولید می کنند، مردم معمولاً فقط چند نوع شیر مصرف می کنند.

به گزارش یو اس نیوز، فناوری، تغییر ذائقه، رشد مواد غذایی و نگرانی های زیست محیطی صنعت لبنیات را در سال های اخیر تغییر داده است.

محققان گفتند: “افزایش آلرژی ها و عدم تحمل لاکتوز، شرایط محیطی و گیاهخواری منجر به نیاز به سایر محصولات غیر لبنی شده است.”

طی چند سال گذشته، غذاهای لبنی مانند بادام، سویا و سایر غذاها به طور فزاینده ای محبوب شده اند و این نوشیدنی ها اغلب توسط برخی افراد به عنوان یک ماده سالم تر یا مغذی تر استفاده می شود. ذیل. محصولاتی که از شیر گاو سالم تر هستند؟

جایگزین های شیر با مخلوط کردن یا آزمایش گیاهان در آب ساخته می شوند. برای افزایش پایداری فیزیکی و ماندگاری محصول نهایی، مواد در معرض همگن شدن و عملیات حرارتی قرار می گیرند. اگرچه این شیرین کننده ها اغلب به عنوان جایگزینی برای شیر استفاده می شوند، اما رژیم غذایی آنها یکسان نیست.

محصولات لبنی به عنوان پروتئین، چربی و چربی اشباع طبقه بندی می شوند، اما نوشیدنی های گیاهی این گونه نیستند. شیر خوراکی حاوی هشت گرم پروتئین در هر 240 میلی لیتر (یک فنجان) است. علاوه بر این، پروتئین موجود در شیر حاوی 9 اسید آمینه ضروری است، در حالی که شیر گیاهی فاقد اسید آمینه ضروری است.

شیر مادر سرشار از ویتامین D است و حاوی کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم، ریبوفلاوین، ویتامین B12 و ویتامین A است، اما شیر گیاهی ضعیف‌تر از شیر معمولی است، مگر اینکه غنی از Have باشد.

برای برخی افراد، عادت به انتخاب شیر گیاهی به دلیل نگرانی های محیطی است. برای این منظور، تولید شیر گیاهی پایدارتر از شیر گیاهی است زیرا تحقیقات در مورد تولید شیر گیاهی نشان داده است که با توجه به استفاده از خاک، گازهای گلخانه ای، آلودگی و انرژی مورد نیاز برای گاوهای شیری و شیری، تخریب محیطی زیادی رخ می دهد. ممکن است بیشتر از شیر معمولی باشد.

در حالی که شیر گیاهی اغلب به عنوان یک جایگزین سالم برای شیر لبنی در نظر گرفته می شود، اما نباید جایگزین غذایی برای شیر مادر، شیر کودک و شیر گاو در رژیم غذایی باشد. نوزادان و کودکان نوپا، زیرا نوزادان در حال رشد به کالری و غذاهای خاص نیاز دارند. تهیه شده.

آکادمی اطفال آمریکا توصیه می کند که کودکان بین یک تا دو سال به جای شیر گیاهی برای شیر حیوانات در نوزادان و کودکان خردسال، شیر کامل گاو مصرف کنند که می تواند منجر به کمبودهای تغذیه ای شود.

انتهای پیام/

[ad_2]
Source link

درباره ی admin_asooweb

مطلب پیشنهادی

کاربرد لیبل گلاسه Copy (7) Copy

��������� �ǁ ����� ���� ����� �ǁ ���� ����� ������ ����� ������ �� �� ���� ����. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *