طراحی و ساخت انواع سردخانه ویرگول (3)

طراحی و ساخت انواع سردخانه – ویرگول
سردخانه

یک. دمای بسیار بالای محصول: اگر میوه جات و صیفی جاتی که به تازگی چیده شده و هنوز گرم هستند، به یکباره وارد فضای سردخانه شوند، در معرض پوسیدگی، قرار خواهند گرفت. این گاز مجددا به کمپرسور فرستاده می شود و این چرخه ادامه پیدا می کند این نکته بسیار اهمیت دارد که میزان برودت هر سردخانه صنعتی به توان کمپرسور، نوع گاز و توان کندانسور بستگی دارد. این کاهش فشار موجب این می شود که بخش اعظمی از سیال به گاز اشباع تبدیل شود و در آخر سیال مبرد با عبور از اواپراتور گرما را از محیط جذب کرده و به صورت کامل به گاز اشباع یا داغ تبدیل می شود. اگر مبرد عبوری از شیشه رویت به صورت حباب و کف آلود سفید باشد نشانه آن است که مقدار مایعی که عبور میکند کم است. در این نوع سردخانه ها شما می توانید هر بار برنامه عملکردی سردخانه را مجددا تنظیم کنید و از آن به عنوان زیر صفر یا بالای صفر استفاده کنید ولی این را باید بدانید که در هر بار تغییر برنامه باید سردخانه کاملا خالی شود و دیواره های آن ضدعفونی شوند زیرا اگر موادی در سردخانه بماند ممکن است به مرور زمان دچار پوسیدگی شود و بوی نامطبوعی را در سردخانه ایجاد نماید. Th is post was generated  wi th the he lp of ᠎GSA  Co​nt᠎en​t  Ge nera᠎to r DEMO᠎.

پالت ها و وسايل حمل مواد هر ۴ ماه يک بار پاکسازی می شوند.

این محصول برای نگه داری محصولات مختلف کاربرد دارد و در دو مدل متحرک و ثابت فن سردخانه صنعتی ساخته می شود. در این سردخانه ها هدف اصلی منجمد کردن خوراکی ها، محصولات کشاورزی و مواد دارویی است. اما نقاط ضعف فریون نسبت به آمونیاک این است که اثر تخریب اوزون دارد و حالت گلخانهای را افزایش میدهد در نتیجه از لحاظ زیست محیطی ضرر بیشتری از آمونیاک دارد. این عمل باعث افزایش راندمان اواپراتور و کوچک شدن توان برودتی مورد نیاز میشود. لازم به ذکر است که این شرکت تاکنون بهرهگیری از تجربه و دانش تخصصی، توانسته است پروژههای مختلفی را در سطح کشور امکانسنجی و اجرا نماید. استفاده از وسايل جابه جايى دستى مواد، مانند چرخ هاى پالت بر دستى در سيستم هاى جابه جايى مواد، فوايد زيادى دارد. پالت ها و وسايل حمل مواد هر ۴ ماه يک بار پاکسازی می شوند. کمپرسور نقطه شروع هر سیستم تبرید است و وظیفه متراکم نمودن سیال مبرد را دارد به همین دلیل به کمپرسور قلب سیستم تبرید نیز می گویند. کندانسور در واقع در این سیستم مانند یک مبدل حرارتی shell and tube عمل کرده و دمای سیال را کاهش می دهد. در این سیکل ها از یک سیال مبرد برای سرماسازی استفاده می شود.

صنعتی مورد استفاده قرار گرفت.

اولین بار فرانسویها از گاز آمونیاک استفاده کردند و سپس شرکتهای آمریکایی به استفاده از این گاز روی آوردند. با تمام این اوصاف بعد از ساخت اولین سیکل های تبرید چیزی در حدود 30 سال طول کشید تا اولین دستگاههای سرماساز تولید شوند. ولی در سال 1900 بود که اولین دستگاههای تبرید تراکمی وارد بازار تجاری شدند و در صنایع مختلف از جمله یخچال ها، یخسازهای صنعتی و سردخانه های صنعتی مورد استفاده قرار گرفت. ولی اگر صدا از سمت کمپرسور بود باید میزان روغن آن را بررسی نماییم اگر روغن آن کم باشد میزان صدای تولیدی آن افزایش می یابد ولی اگر میزان روغن آن کافی بود احتمال دارد که سرسیلندر کمپرسور یخ زده باشد و در حال پمپاژ مبرد به صورت مایع باشد همچنین احتمال لق بودن قطعات داخلی کمپرسور و یا محل نصب کمپرسور وجود دارد که باید بررسی شوند. امروزه به دلیل بالا بودن هزینه ساخت سردخانه زیر صفر و بالا سفر به صورت مجزا سردخانه های دو مداره از اقبالی خوبی در میان خریداران برخوردار هستند. در واقع مهمترین عامل در تقسیم بندی سردخانه صنعتی محدوده دمایی آن است به صورت کلی سه نوع سردخانه صنعتی قابل ساخت می باشد.

قیمت سردخانه صنعتی به سه متغیر بسیار مهم وابسته است که در هنگام خرید باید از فروشنده سردخانه صنعتی اطلاعات مورد نظر را سوال نمایید. رطوبت در سالن ها و اتاقک های سردخانه ای معمولا بسیار بالا می باشد. به همین دلیل در طراحی سردخانه صنعتی این نکته بسیار اهمیت دارد که محاسبات مربوط به توان برودتی درست و علمی انجام گیرد. دلیل این مورد می تواند، سوختن فیوز، مشکل در خازن ها، افت ولتاژ، افزایش بیش از حد دمای کمپرسور به دلیل داغ بودن گاز برگشتی به آن، ایجاد مشکل در قطعات کمپرسور مانند بلبرینگ و گریپاژ پیستون، قطع کارکرد توسط اورلود (Overload) و یا های پرشر (High Pressure) باشد. • کارکرد مبرد آمونیاک در فشارهای پایین : در مواقعی که فشار درون خط لوله پایین تر از فشار جو قرار می گیرد، کارکرد مبرد آمونیاک پایین می آید. مورد استفاده قرار می گیرد.در سردخانه صنعتی بالای صفر معمولا مواد دائما در حال گردش هستند و خیلی اتفاق نمی افتد که برای نگهداری مواد به مدت طولانی از سردخانه های بالای صفر استفاده گردد مگر در موارد خاص. سردخانه گوشت زیر صفر در دماهای منفی ۱۸ درجه الی منفی ۳۰ درجه تنظیم میشود و بدین ترتیب گوشت منجمد شده برای مدت طولانی و گاها یکسال در داخل سردخانه ذخیره می گردد.

درباره ی admin_asooweb

مطلب پیشنهادی

کاربرد لیبل گلاسه Copy (7) Copy

��������� �ǁ ����� ���� ����� �ǁ ���� ����� ������ ����� ������ �� �� ���� ����. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *