[ad_1]
رئیس دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: باید جلوی نگاه کارشناسان حیات وحش گرفته شود و این سازمان آمادگی پاسخگویی به رسانه ها را دارد تا بتواند نظرات مردم را بیان و شفاف سازی کند. ”
به گزارش ایسنا، رضا فرجی اظهار کرد: سگ ها یک نوع هستند تهدیدی برای زیستگاه های طبیعی است و می تواند منجر به بلایایی مانند رقابت با گونه های بومی، بیماری و تخریب موجودات زنده طبیعی شود.
وی افزود: بر اساس چندین گزارش مکتوب به اداره حفاظت محیط زیست، سگها در طبیعت سرگردان و رها شدهاند که منجر به حملات اولیه و حیوانات پست از جمله قوچ، میش، آهو و گرگ و همچنین کل بز شده است. .’ بز و برخی از گونه های مرال بزرگ.
وی ادامه داد: گزارش های زیادی مبنی بر حملات گروهی و کشتار گونه های اصلی گربه از جمله یوزپلنگ، پلنگ، کاراکال، سیاه گوش، گربه خانگی، گربه شنی، گربه وحشی و گربه وحشی و سایر گونه ها از طریق حمله گربه ها گزارش شده است. محیط زیست. ” کشور وجود دارد.
فرجی استعداد ژنتیکی در سگهای وحشی را یکی از مهمترین عوامل ابتلا به سگهای ولگرد در طبیعت عنوان کرد و گفت: «عوارض مضر» میتواند پاکیزگی گرگهای خاکستری و گرگهای طلایی و همچنین حضور گرگها را به خطر بیندازد. رفتار حیوانات وحشی قابل شناسایی نیست و با نزدیک شدن به جوامع انسانی منجر به آزار و مرگ کودکان می شود.
وی با اشاره به اینکه با افزایش جمعیت سگ های ولگرد، جنبه منفی در سال های اخیر و عدم آگاهی گسترده از خطرات تغذیه آنها، بیان کرد: وجود سگ های ولگرد باعث افزایش بیماری های شایع مانند هاری، سالک، هیداتید می شود. کیست ها و بیماری های مختلف بیماری ها و بیماری های عفونی در جامعه در حالی که اکثر کشورهای پیشرفته دنیا چهار سیستم را به ویژه برای کنترل جمعیت این آفات در پیش گرفته اند و در برخی از کشورهای اروپایی مانند هلند و آلمان دارای جمعیت هستند. . فایده ای نداشت
فرجی گفت: سگهای ولگرد مهمترین محل بیماری در طبیعت محسوب میشوند و به ناچار در انتقال بیماریهای رایج به حیوانات نقش دارند که میتواند یکی از در معرض خطرترین بیماریهای جمعیت در سالهای اخیر باشد. بیماری بدخیم همچنین با افزایش جمعیت این حیوانات و خوراک، جمع آوری و مدیریت ناکافی جمعیت و افزایش بیماری هایی مانند هاری که چرخه آن بین حیوانات و سگ های ولگرد مشترک است، مواجه هستیم.
بر اساس اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست، فرجی گفت: غذاهایی مانند رفتار معیوب و مخرب منجر به افزایش سایر ناقلین این بیماری از جمله موش های صحرایی در شهرنشینی می شود که می تواند به سلامت مردم شهری و روستایی آسیب برساند. مواد غذایی در بسیاری از کشورهای توسعهیافته با سلامت ضعیف به عنوان یک جرم ذکر شده است و کسانی که مرتکب این عمل آسیبرسانی و آسیب به محیطزیست و سلامت و ایمنی روابط میشوند، با جرایم جدی روبرو هستند.
انتهای پیام/
Source link